Előfizetői tartalom

Koronavírus: összeállt az Orbán-kormány mentőcsomagja, itt a lista

A 2020-as GDP 4,55%-ára rúg a koronavírus-járvány okozta gazdasági krízist kezelő magyar mentőcsomag jelenlegi mérete, legalábbis, ami a költségvetést illeti - olvasható ki a kedden megjelent 2020-as konvergencia programból. Az Európai Bizottságnak elküldött dokumentum részletes táblázatából az is kiderül, hogy a példátlan gazdaságmentő csomag kormányzati részének fele még kidolgozás alatt van, ezért hamarosan újabb bejelentések várhatóak a részletekről.

Azonnali mentőöv a hazai cégeknek Május 14-én részleteiben bemutatjuk a Hiventures magyar vállalkozásokat segítő programjait. Jelentkezés itt: Információ és jelentkezés A járvány kiváltotta gazdasági válság felülírta a korábbi gazdasági kilátásokat (erről részletesen másik cikkünkben írtunk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés