Előfizetői tartalom

Koronavírus: pusztító világválságot okoz a járvány

Portfolio
Világszerte már csaknem 3,7 millió ember kapta el igazoltan a koronavírus fertőzést és 1,2 millióan meggyógyultak belőle, az elhunytak száma viszont sajnos már átlépte a negyedmilliót. Míg Magyarországon és Európa főbb gócpontjaiban egyelőre a lazított kijárási korlátozások mellett is szépen tartanak lefelé a napi új megbetegedési számok, aközben Oroszországban, Brazíliában, és több dél-amerikai ország mellett Pakisztánban és Szaúd-Arábiában is gyorsulásról beszélhetünk, így a világszinten mért napi új fertőzéses esetszám még mindig 80 ezer fő körül stagnál, immár hetek óta. Nagyon súlyos, 7,7%-os recessziót vár idénre az Európai Bizottság a koronavírus-válság miatt az eurózóna 19 tagállama átlagában, ami után jövőre majd remélhetőleg gyors, 6,3%-os felpattanás jön. Szerdai a legfrissebb híreink percről-percre.

2020. május 06. 19:34 Megosztás Aggasztóan terjed a koronavírus Iránban Az iráni vezetés aggodalmát fejezte ki szerdán a koronavírus-járvány terjedésének növekedő tendenciája miatt. Az országban az igazolt fertőzöttek száma meghaladta a 100...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés