Előfizetői tartalom

Üzentek az innovatív gyógyszergyártók: a járványban és a gazdaság újraindításában rájuk lehet számítani

Portfolio
Az innovatív gyógyszergyártók támogatják a kormány válságkezelő lépéseit, ugyanakkor felhívják a figyelmet arra, hogy a jelenlegi krízis jellegéből fakadóan a gazdaság újraindításához elengedhetetlen a stabil egészségipari szereplők, így a fejlesztésorientált gyógyszercégek közreműködése is. Az innovatív gyógyszergyártók arra készülnek, hogy megfelelőn segítsék a gazdaság gyors talpra állítását, az ország újraindítását. Az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete által készített negyedik Innovatív Gyógyszeripari Körképének eredménye azt mutatja, hogy a krízis megoldásának kulcsterületein, így a kutatás-fejlesztésben, a magasan képzett munkaerő megtartásában, valamint a gazdaság számára elengedhetetlen egészséges munkaerő biztosításában is kiemelkedő az innovatív gyógyszergyártók szerepe, ami a vállalatok vezetői szerint a következő években még tovább erősödik.

Innovatív gyógyszergyártók: profi középpályások Elkészítette negyedik gyógyszeripari körképét az AIPM, melyben az egyesület két kérdésen keresztül azt vizsgálta, hogy a megkérdezett vállalatvezetők miként látják a hazai egészségügy jelenlegi és jövőbeli gazdasági helyzetét és szerepét. A kutatás fő üzenete, hogy a (magyar gyógyszerforgalom több mint 50 százalékát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés