Előfizetői tartalom

Koronavírus: óvatos újranyitásban a világ, miközben 300 ezret közelíti a halálos áldozatok száma

Portfolio
Az igazoltan koronavírussal fertőzöttek száma immár 4,1 millió fő felett járt hétfő reggel, mivel a szokásos hétvége-hatás nyomán megint 78 ezerre csökkent az új esetszám. Közben a gyógyultak száma már 1,4 millió felett jár, és sajnos már a 300 ezret közelíti (283 ezer) az elhunytaké. Közülük messze a legtöbben az Egyesült Államokban hunytak el (közel 80 ezren), a második helyre pedig már az Egyesült Királyság lépett 32 ezer fővel, ahol vasárnap este bejelentette a fokozatos újranyitás lépéseit Boris Johnson kormányfő. Az olasz, spanyol, francia járványhelyzet is tovább javult, miközben az orosz fertőzéses esetszám holnapra a második helyre ugorhat világszinten Amerika után. Idehaza hétfő reggelre csak 21 új fertőzöttet azonosítottak és közben 8 újabb haláleset történt, így az összes esetszám 3284 fő, illetve 421 fő. Friss hírfolyamunk percről-percre a koronavírussal összefüggő témában hétfőn.
2020. május 11. 20:45 WHO: a nyájimmunitás egy nagyon veszélyes kifejezés Dr. Mike Ryan, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) egészségügyi vészhelyzeti program ügyvezető...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái