Előfizetői tartalom

Fontos döntés születhet holnap a kijárási korlátozásokról

Portfolio
Az operatív törzs mai sajtótájékoztatóján Kiss Róbert rendőr alezredes, az operatív törzs ügyeleti központjának munkatársa a kijárási korlátozásokat érintő kérdésre válaszul elmondta, hogy holnap ülésezik a kormány, és az ott meghozott döntést a csütörtöki kormányinfón ismertetik majd. Müller Cecília országos tisztifőorvos beszélt a beutalási protokoll változásáról, amely szerint ismét a budapesti kórházakba küldik az új betegeket. Ennek célja, hogy a többi intézményben újraindulhasson az ellátás. A tisztifőorvos beszélt az idősotthonok átvilágításának eredményéről is.

2020. május 12. 11:52 Megosztás Ezzel véget ért a sajtótájékoztató Holnap is tart sajtótájékoztatót az operatív törzs, a csütörtökön pedig a kormányinfón megtudhatjuk, hogy a kormány milyen döntést hozott a kijárási korlátozásokkal kapcsolatban....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés