Előfizetői tartalom

Hogyan hat a koronavírus a magyar járműiparra? - Megszólalnak az iparág meghatározó vezetői

Portfolio
Milyen hatással lesz a koronavírus rövid- és középtávon a magyar autóiparra? Mekkora segítséget jelentenek a kormányzati intézkedések az iparág szereplőinek? Mi lesz a magyarországi autóipari beruházásokkal, fejlesztésekkel? Hogyan változhat Magyarország vonzereje az autóipari befektetők szemében? Mi lesz a magyar autóipar versenyképességével, a globális értékláncban betöltött szerepével? Milyen változásokat hozhat a koronavírus-járvány a beszállítói láncokban, a magyarországi autóipari kkv-k életében? Ezekről is beszélnek majd a Járműipar 2020 online konferenciánk első, május 21-ei alkalmával a magyar járműipar meghatározó szereplői. Érdemes regisztrálni az eseményre.

Járműipar: Forradalmi időszakban csapott le a koronavírus-járvány További információk és regisztráció itt: Információ és jelentkezés Online Járműipar 2020 konferenciák A koronavírus-járványból eredő kockázatokra és korlátozásokra való tekintettel a Portfolio hibrid konferenciák megszervezéséről...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái