Előfizetői tartalom

Operatív törzs: egyelőre nem indokolt a vásárlási idősávok megszüntetése

Portfolio
Az operatív törzs ma sajtótájékoztatóján Kiss Róbert rendőr alezredes elmondta, hogy a jelenlegi járványhelyzetben még nem indokolt az idősek részére fenntartott vásárlási idősávok megszüntetése. A Portfolio kérdésre válaszul Müller Cecília elmondta, hogy a megyei számokat azért korrigálták, mert az eljárás során kiderült, hogy a személyek nem is a vizsgálatkérő adatlapon bejelentett címükön tartózkodnak - de az egy hónapos átfutási időt nem tudtuk meg. Müller Cecília ezen kívül beszélt az oltóanyagfejlesztésről is, szerinte ígéretesen haladnaka folyamatok a Debreceni Egyeteme és a Népegészségügyi Központ együttműködésében.

2020. május 22. 11:46 A tatabányai beteghordó kérdését Müller itt és most lezárja Ezt egy kérdésre válaszul jelentette ki, mégpedig azzal indokolva, hogy személyiségi jogi és immár kegyeleti kérdésről van szó. Annyit azért elmondott, hogy a vizsgálat egyébként nem zárult...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái