Előfizetői tartalom

A magyar koronavírus-válság elleni akcióterv legfontosabb táblázatai

Május végéig 610 milliárd forintnyi koronavírus-járvány elleni védekezési kiadás, 550 milliárd forintos gazdaságvédelmi kiadás, 360 milliárd forintos adó- és családügyi intézkedés - többek között ezek a tételek derülnek ki a kormány által az országgyűlésnek beterjesztett, idei költségvetést módosító törvényjavaslatból. Ami pedig a legfontosabb és hiánypótló: végre megtudhatjuk tételről tételre, hogy a kormány által a történelmi léptékű gazdaságélénkítő csomag pontosan hogyan is áll össze. Ebből egyúttal az is kiderül, hogy a kormány jelentős részben nem a költségvetésen keresztül indítja újra a gazdaságot.

Hiánypótló táblázatok A kormány készül a veszélyhelyzet végére, így az elmúlt hónapokban rendeletben megjelent, idei költségvetést érintő módosításokat törvényjavaslat formájába vezeti át és így módosítja a 2020-as költségvetést. Az elmúlt három hónapban, a járvány kitörése óta sorozatban érkeztek a gazdaság védelmét, illetve újraindítását szolgáló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés