Előfizetői tartalom

A kiserőművek felé fordulhatnak a termelőcégek

Portfolio
A koronavírus nemcsak az energatikai piacon hozott bizonytalanságot, de az áringadozások a cégeket is arra kényszerítik, hogy újragondolják stratégiájukat. Tóth Zoltán, az E.ON Energiamegoldások Kft. Ipari és kereskedelmi Ügyfélmegoldások vezetője szerint két fő szempont fog érvnyesülni a stratégialkotás során, többek között erről beszélt a Portfolio és a Magyar Gépjárműipari Egyesület közös szakmai online konferenciáján.

Járműipar: Korszakváltás a beszállítóknál koronavírus idején Ha lemaradt a mai konferenciánkról, ne csüggedjen! Jelentkezzen a soron következő, június 25-ei Járműipar 2020 online konferenciánkra: Információ és jelentkezés A pandémiás időszak jelentős hatással volt és van az energetikai piac környezetére...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés