Előfizetői tartalom

Komoly sebeket kapott Magyarország, de hamarosan érkezhet egy új mentőöv

Portfolio
A koronavírus-járvány komoly sebeket ejtett a magyar gazdaságon, és hiába oldódtak fel részlegesen a korlátozó intézkedések hazánkban, a vállalatok továbbra is komoly bajban vannak. Parragh László szerint a vállalatok kezdenek kifogyni a likviditásból, amit folyószámlahitellel lehetne orvosolni. Ezt a Magyar Nemzeti Bank segítségével napokon belül meg is kaphatják a vállalatok. A magyar gazdaság akkor lesz jobb helyzetben, ha a külső kereslet élénkülni kezd, erre azonban még várni kell. Az autóipar pedig nemcsak a koronavírus-járvány hatásával, hanem egy strukturális problémával is küzd, ami a helyreállásra is rányomja a bélyegét.

Súlyos feladatot kell megoldaniuk a magyar cégeknek, de jön a segítség: Tudatos felkészülés a generációváltásra INFÓJELENTKEZÉS A koronavírus-járvány miatt nemcsak a turizmus kapott óriási pofont, hanem a gazdaság szinte minden ágazata, de ahogy a recesszió is eltérő mértékű volt...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái