Előfizetői tartalom

Pillanatok alatt elkapkodták az új autó vásárlására szánt ingyenmilliókat

Portfolio
Olyannyira nagy volt az érdeklődés a hétfő reggel megnyitott újfajta, elektromos autóvásárlást támogató programra, hogy hamarosan le is zárul a pályázat - derül ki a lebonyolító IFKA oldaláról. Közben délután meg is érkezett az Innovációs és Technológiai Minisztérium közleménye, miszerint másfél nap után lezárult az elektromosjármű-vásárlási pályázat.

Egy nap alatt kimerült a keretösszeg A Portfolio is beszámolt arról, hogy még az Innovációs és Technológiai Minisztérium várakozását is felülmúlta az új elektromos autó vásárlását támogató program iránti érdeklődés. Tegnap reggel 900, délutánra 1400, éjszakára pedig már 2300 beadott igénynél tartottak a jelentkezők (ebben feltehetően benne vannak a magánszemélyes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés