Előfizetői tartalom

Romlik a koronavírus-helyzet: Horvátország csütörtöktől ismét szigorít beutazási szabályain

MTI
|
Portfolio
Horvátország csütörtöktől szigorít beutazási szabályain az új koronavírussal fertőzöttek számának növekedése miatt, így a Szerbiából, Bosznia-Hercegovinából, Koszovóból és Észak-Macedóniából érkezőknek két hét kötelező karanténba kell vonulniuk - jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján Davor Bozinovic belügyminiszter, a válságstáb vezetője. Hozzátette: a szigorítások nem vonatkoznak azokra, akik csak átutazóban vannak.

A válságstáb azt követően hozta meg a döntését, hogy az elmúlt napokban több behurcolt esetet is találtak az országban. Bozinovic elmondta: ezek az esetek hatással voltak a fertőzöttek számának növekedésére Horvátországban. A testület további szigorításokat jelentett be: kötelezővé tette a szájmaszk viselését a tömegközlekedési eszközökön. Az elmúlt napokban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés