Előfizetői tartalom

Koronavírus-válság Magyarországon: megérkezett a fordulat, de még törékeny

Portfolio
Elindult egy kedvező fordulat a munkanélküliek számának tekintetében, ami bár törékeny, de abban bízik a kormány, hogy tartós marad az intézkedéseinek köszönhetően - fejtette ki a Magyar Közgazdasági Társaság Államháztartási Szakosztálya által rendezett csütörtöki online eseményen György László. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára a gazdaságvédelmi akcióterv eddigi eredményeit mutatta be.

Az eddigi intézkedések A koronavírus miatt meghozott gazdaságvédelmi intézkedéseket 5 fő területre koncentráltuk, a teljes akcióterv értéke egyébként 9200 milliárd forint - mondta online előadásában György László. Az ITM gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára többször is hangsúlyozta, hogy az intézkedések megalkotásakor az egyik legfontosabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés