Előfizetői tartalom

Rekordsebességgel terjed Amerikában is a koronavírus, néhány ország görbéje nagyon csúnya

Portfolio
178 ezer fővel 9,61 millió főre ugrott péntek reggelre világszerte a koronavírussal igazoltan megfertőzöttek száma, így a tendenciákat megragadó 7 napos mozgóátlagunk már rekordütemű, 160 ezer fős terjedést mutat. Sajnos már 489 ezren elhunytak a betegségben, miközben örvendetes, hogy már 4,83 millióan meggyógyultak belőle. Az Egyesült Államokban új napi csúcsra ugrott a fertőzöttek száma, így már a 7 napos mozgóátlagnál is nagyon meredek az emelkedés. Az ottani fejlemények mellett nyugtalanító a brazil, indiai, mexikói, argentin és iraki helyzet is. Közben a magyar helyzet továbbra is biztató, ma reggel csak 4 új betegről érkezett jelentés, az aktív esetek száma pedig tovább csökkent.

2020. június 26. 20:16 Megosztás Koronavírus: Több halálos áldozatra figyelmeztet az amerikai járványügyi főtanácsos, de van, amiben A legtöbb amerikai államban gyors ütemben nő a koronavírusos új esetek száma, az amerikai járványügyi főtanácsos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés