FONTOS Megcsapott minket a hitelválság szele, évezredes gödör szélére lökte a lakáshiteleket
 
Előfizetői tartalom

Koronavírus: megállíthatatlan a járvány az USA-ban, tovább nőtt a napi megbetegedések száma

Portfolio
Harmadik egymást követő napon döntött rekordot a koronavírus új eseteinek száma az Egyesült Államokban. Pénteken 69 ezerrel nőtt a fertőzöttek száma, ami ismét új rekordot jelent - írja a Reuters. Eközben a Walt Disney már kinyitná floridai szórakoztatóparkját, azonban többen petícióban kérik, hogy késleltesse az újbóli megnyitást.

Új rekordot döntött a napi koronavírusos megbetegedések száma az Egyesült Államokban, pénteken újabb 69 ezer embernél regisztrálták a fertőzést. Összesen kilenc amerikai államban dőlt meg a rekord.  Kalifornia pénteken bejelentette, hogy az állam akár 8000 fogvatartottat is szabadon engedne a börtönökből, hogy lassítsák a COVID-19 terjedését a létesítményekben. A San...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés