Előfizetői tartalom

Kibővíti az agrárhitel-programját az MFB

Portfolio
Az áprilisban meghirdetett több mint 1500 milliárd forintos, a gazdaság újraindítását célzó finanszírozási csomag mellett, a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) újabb kedvező hitelkonstrukciókat jelentett be, ezúttal kifejezetten az agrárvállalkozások számára. A már meglévő hiteltermék megújításával kidolgozott finanszírozási megoldások akár 100%-os mértékű kamat-  és díjtámogatás mellett jelentősen javíthatják a versenyképességet és ösztönzik a mezőgazdasági fejlesztéseket - írja az MFB sajtóközleményben.

Kibővül az idén januárban meghirdetett MFB Agrár Hitelprogram, mostantól már erdőgazdálkodók és erdészeti szolgáltató vállalkozások is pályázhatnak, hogy az elnyert hitel segítségével erdészeti technológiákra, valamint erdei termékek feldolgozására és piaci értékesítésére irányuló beruházásokat valósítsanak meg. Önállóan finanszírozható például erdőgazdálkodásban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés