Előfizetői tartalom

Modellváltás előtt a Széchenyi István Egyetem - A térség meghatározó tudásközpontját építenék fel Győrben

Portfolio
A győri Széchenyi István Egyetemen továbbra is biztosított lesz az állami ösztöndíjas képzési forma, ezt a modellváltás nem befolyásolja – nyilatkozta Knáb Erzsébet az egyetemi portálnak. Az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagját, a Széchenyi István Egyetem címzetes egyetemi tanárát azután keresték fel, hogy eldőlt, ő lesz a Széchenyi István Egyetemet augusztus 1. után fenntartó Széchenyi István Egyetemért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Az interjúban leszögezte: az egyetem vezetésével azon fog dolgozni, hogy a modellváltás minden területen pozitív változásokat hozzon az intézmény életében.

A győri Széchenyi István Egyetem államilag elismert magán felsőoktatási intézményként működik tovább augusztus 1-től. Az intézményt fenntartó alapítvány kuratóriumi elnökének Knáb Erzsébetet nevezték ki nemrég, aki a felkéréssel kapcsolatban elmondta, az Audi Hungaria a társadalmi-közösségi élet számos területén vállal felelősséget. Intézményeket, programokat...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái