Előfizetői tartalom

Eddig nem ismert koronavírusos számokat tettek közzé Magyarországon

Portfolio
Eddig csak arról közölt napi szinten adatot a hivatalos kormányzati koronavírusos oldal, hogy az egyes megyékben mennyien kapták el összesen a vírust a járvány tavaszi kezdete óta és azt, hogy mennyien vannak aktuálisan fertőzött állapotban az országban, ma viszont utóbbinál is közzétették a megyei bontást. Először egy hete tettek közzé ilyen típusú megyei bontást: akkor még 4 olyan megye volt, ahol nem volt aktív fertőzött, most már csak egy, Tolna.

Eszerint az összes itthoni aktív fertőzött (se nem gyógyult meg, se nem hunyt el) száma 487 fő és közülük továbbra is Budapesten van a legtöbb aktív fertőzött: 171 fő. Ezt Pest megye követi 75 fővel, majd Zala (72 fő), Borsod-Abaúj-Zemplén (56 fő) és Csongrád (25 fő) megyék következnek. Aktív fertőzöttek száma (fő)   Budapest 171 Pest...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés