Előfizetői tartalom

Eső miatt figyelmeztet a közútkezelő: csak indokolt esetben induljanak útnak!

Portfolio
Az Országos Meteorológiai Szolgálat legfrissebb előrejelzései alapján kedden és szerdán nagyobb mennyiségű csapadék várható több megyében is. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. ezért arra kéri az érintett megyékben közlekedőket, hogy csak indokolt esetben induljanak útnak, utazás előtt pedig mindenképpen tájékozódjanak az aktuális útviszonyokról, időjárási körülményekről.

Az előrejelzések alapján a kedd délutáni óráktól kezdődően több hullámban várható zivatarok, heves záporok kialakulása, amelyek dél, délnyugat felől észak, északkelet felé mozognak majd. Erre elsősorban a Duna-Tisza-közén, valamint néhány szomszédos megyében, például Tolnában és Baranyában számíthatnak a közlekedők. A zivatartevékenység az éjszaka során is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés