Előfizetői tartalom

5 pusztító vírus, melyet csak az oltásoknak köszönhetően sikerült legyűrni

Portfolio
A koronavírus-világjárványhoz köthetően ismét feléledt az oltásellenes lobbi; olyan konteók is elkezdtek terjedni, melyek szerint Bill Gates megfigyelőchipeket szeretne az emberek bőre alá ültetni, annak érdekében, hogy az Új Világrend kialakításával szembeni minden ellenállást felszámoljanak. Az igazság az, hogy az oltások eddig számos veszélyes betegséget eltüntettek a világról és közben nem került senkinek a bőre alá mikrochip. Ki emlékszik még a poliovírus-járványokra, a kanyaróra vagy a fekete himlőre? Ezeket a betegségeket mind az oltások tüntették el a világról.

Járványos gyermekbénulás A poliovírus által okozott járványos gyermekbénulás több ezer évig terrorizálta az emberiséget kisebb-nagyobb mértékben, de a ’40-es, ’50-es években igazán aggasztó mértéket kezdett ölteni a fertőzöttség az Egyesült Államokban. A ’40-es évek végén már évente 35 ezer gyerek bénult meg egész életére a vírus okozta fertőzés következtében....

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái