Előfizetői tartalom

Koronavírus: nem lassul Ukrajnában a fertőzés terjedése

MTI
Továbbra sem lassul számottevően a koronavírus-fertőzés terjedése Ukrajnában, vasárnapra is több mint 1600 új beteget regisztráltak, a járvány kezdete óta azonosított fertőzöttek száma pedig velük együtt már meghaladta a 91 ezret - derült ki az ukrán Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács (RNBO) által közzétett adatokból, amelyeket az egészségügyi minisztérium is megerősített.

Az elmúlt napban az igazolt fertőzöttek száma 1637 új esettel 91 356-ra, az elhunytaké pedig 24 újabb halálos áldozattal 2068-ra nőtt, miközben eddig 47 822-en gyógyultak meg, közülük előző nap csupán 392-en. Jelenleg 41 466 beteget kezelnek koronavírus-fertőzéssel, számuk 1221-gyel nőtt egy nap alatt. Most némileg visszaesett ugyan, de a megelőző napokban gyorsuló ütemben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés