Előfizetői tartalom

Elakadt a V-alakú fellendülés Magyarországon?

Portfolio
Meglepően alakultak a GKI konjunktúrafelmérésének eredményei augusztusban: mind az üzleti, mind a lakossági szegmensben megtört a hangulat javulása, így a mutatók már nem az ideális V-alakú kiláblásra, hanem elakadó fellendülésre utalnak. A konjunktúraindex természetesen nem kemény mérőszáma a gazdasági teljesítménynek, alakulhat ennél kedvezőbben is a gazdasági kibocsátás, de a felmérés az erős optimizmust nem támasztja alá. Egyelőre ez az egyetlen olyan gazdasági adat, ami a koronavírus-válságból való éles felpattanást nem támasztja alá. Augusztusra más adatunk még nincsen, ezért érdemes lesz majd figyelni a többi mutató alakulását a következő hetekben.

Private Investor Day 2020 Szeretnéd tudni, melyik részvényt érdemes most megvenni? Vagy jobban érdekel, hova megy az arany, mit tudnak az ingatlanbefektetések és miért lehet jó választás egy ESG-alap? Akkor regisztrálj a Portfolio szeptember 7-ei giga online tőzsdeklubjára, akár ingyen! A legnevesebb hazai piaci szakembereket hozzuk el neked! Részletek itt: ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés