Előfizetői tartalom

Még most érdemes beadatni az elhalasztott védőoltásokat

MTI
Az elhalasztott oltásokat érdemes még a szeptemberi közösségbe kerülés előtt beadatni; az oltási sorok elkezdése és befejezése a koronavírus-járvány alatt is ajánlott, így a fertőző agyhártyagyulladás (meningococcus fertőzés) elleni védőoltásoké is - hangsúlyozták gyermekgyógyász szakemberek egy szerdai online sajtótájékoztatón.

Kiemelték, hogy a rendkívül gyors lefolyású, ám a kritikus órákban nehezen azonosítható betegség ellen kizárólag védőoltásokkal lehet védekezni, ezek beadása a szakmai irányelvek szerint a koronavírus-járvány alatt is ajánlott.     Mészner Zsófia, a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet módszertani igazgatója, csecsemő- és gyermekgyógyász főorvos tévhitnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés