Előfizetői tartalom

Koronavírus: kivételes helyzetben volt Magyarország, és a megőrzése miatt kell szigorítania a kormánynak

Portfolio
Az elmúlt napokban nagyon megugró magyar koronavírusos esetszámok előtt vasárnapig kivételes helyzetben volt Magyarország az egész Európai Unióban, hiszen az ország minden megyéjében nagyon alacsony volt az új fertőzések száma 100 ezer lakosra vetítve, miközben több szomszédos ország határközeli megyéjében, illetve a spanyoloknál már meredeken romlott a járványhelyzet. Magyarország még mindig jól áll és ennek megőrzése érdekében folyamodhat a szigorításokhoz a kormány a mai ülésén.

A hétvégén már felhívtuk rá a figyelmet, hogy a térségi országokban, illetve több kedvelt dél-európai nyaralóhelyen is határozottan romlott a járványhelyzet és ezért szigoríthat majd a kormány a járványügyi szabályokon szeptember 1-től. Azóta az Európai Járványügyi Megelőző és Kontrolláló Központ (ECDC) tegnap frissítette látványos Európa-térképét, amely...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés