FONTOS Nincs megállás, tovább vágta a kamatot az MNB!
 
Előfizetői tartalom

Koronavírus: több európai országban gyorsan romlik a helyzet

Portfolio
A környékünkön az ukrán után most a cseh koronavírus járványhelyzet is elkezdett gyorsan romlani, a nagyobb európai országok közül pedig a spanyolokra és franciákra kell figyelni, mert magas napi esetszámokat produkálnak. Világszinten egyébként azzal együtt is magas, 257 ezer új esetet jelentettek az utóbbi egy napban, hogy hétvége lévén kevesebbet tesztelnek. Az indiai esetszám napi 80 ezer körül jár, ami minden ország eddigi összes napi adatközlését felülmúlja, és fél szemmel a dél-koreai számokra is figyelni kell, ahol mától léptek életbe az újabb korlátozó intézkedések a járvány lefojtására.

Amellett, hogy Magyarországon az utóbbi napokban hirtelen nagyon megugrott a fertőzéses esetek száma (ma reggel 178 új esetet közöltek a vasárnapi 292 után), ami máris korlátozásokhoz vezetett a külföldi utazások terén, mindig érdemes figyelni a külföldi országok folyamatait is, mert az esetszámok dinamikája ott is érintheti a korlátozások szintjét és azon keresztül a lakossági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés