Előfizetői tartalom

Újra erőre kapott a magyar autógyártás - Több oka is van a rég látott optimizmusnak

A magyar autóiparban már javában tart a koronavírus-járvány okozta sokkból történő kilábalás, az augusztusi gyártási, értékesítési statisztikák, valamint a meglévő rendelésállományok pedig valódi optimizmusra adnak okot, sok szereplő nagyon erős második félévre számít. A végső siker szempontjából kiemelten fontos lesz, hogy a vállalatok megtartsák munkavállalóikat és alkalmazkodjanak a legújabb kihívásokhoz a HR területén. Továbbá a politikai döntéshozók minden létező eszközükkel támogassák a hazai autóipart ebben a kiemelten fontos időszakban. Többek között ezek a megállapítások hangzottak el a Magyar Gépjárműipari Egyesület (MAGE) és a Portfolio közös szakmai online konferenciáján.

Szerdán megrendeztük a Járműipar 2020 online konferenciasorozatunk negyedik, egyben utolsó alkalmát, amelynek keretében az elmúlt évek hagyományaihoz hűen sor került a Vezetői Kerekasztal beszélgetésre is. Ennek keretében a magyar autóipar meghatározó vezetői válaszoltak a feltett kérdésekre, mondhatták el véleményüket azzal kapcsolatban, hogy melyek most a gyártásukkal...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái