Előfizetői tartalom

Koronavírus Magyarországon: megérkeztek a friss adatok

Portfolio
341 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 9304 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt egy idős, krónikus beteg - közölte a kormányzati portál. Az aktív fertőzöttek száma két hét alatt az ötszörösére nőtt Magyarországon, és az elmúlt egy hétben háromszor annyi új fertőzöttet találtak, mint egy héttel korábban.

Az új esetek száma közel a kétszerese az egy héttel korábbi, keddi adatnak. Az elmúlt egy hétben átlagosan napi 435 új fertőzöttet találtak, míg egy héttel korábban ez 149 volt, vagyis heti összevetésben háromszorozódásról beszélhetünk. Az elhunytak száma 626 fő, 3972-an pedig már meggyógyultak. 192 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 12-en vannak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés