Előfizetői tartalom

2020 őszén érkezik az új PlayStation és Xbox - Kiderültek az árak

Portfolio
Másfél hónap múlva megérkeznek az új generációs konzolok. Sem a PS5-ről, sem az Xbox Series X-ről nem tudni sokat, az például csak a héten vált hivatalossá, hogy a Microsoft mennyiért adja majd a kisebb, Series S névre hallgató verziót. A hazai műszaki áruházak közül több is azt tapasztalta, hogy a vevők kivárásra játszanak, már nem akkora az érdeklődés a PS4 és az Xbox One iránt, mint korábban. Sőt, már a Sony és a Microsoft sem erőlteti a mostani széria akcióit.

Novemberben kerül az üzletek polcaira az új PlayStation és Xbox. A héten kiderült, hogy a "belépő modell", az Xbox Series S 299 dollárba (kb. 90 ezer forintba) fog kerülni, a Series X 499 dollárért (kb. 151 ezer forintért) kerül majd a polcokra - írja a Pénzcentrum. Kiderült az is, a két konzol mennyibe fog kerülni Magyarországon: az Xbox Magyarország közölte, hogy az X 184...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés