Előfizetői tartalom

Rossz hír a koronavírusról: négy spanyol is újrafertőzödött, egyikük intenzívre került

MTI
Az elmúlt hetekben több olyan hír is érkezett, miszerint korábban már a koronavírus-fertőzésen igazoltan áteső emberek újra elkapták azt, azaz a feltételezett védettség – ha volt is – csak rövid ideig tartott ki. Most arról érkezett hír, hogy négy korábbi koronavírusos páciens is újrafertőződött a kelet-spanyolországi Katalóniában.

Bonaventura Clotet, a badalonai Germans Trias i Pujol kórház fertőző betegségek osztályának vezetője egy rádióinterjúban elmondta: a négyből három esetben könnyű fertőzésről van szó, ám egy pácienst intenzív osztályon kezelnek. A súlyos beteg egy orvos, aki márciusban kapta el először a koronavírust. A fertőzés akkor könnyű lefolyású volt, míg a beteg most gépi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés