Előfizetői tartalom

A koronavírus-jelenség, ami miatt egész Magyarország aggódhat - Elkerülhetetlen a halálozás berobbanása

A koronavírus-járvány magyarországi terjedésének legfrissebb adatai szerint nagyon úgy tűnik, hogy hazánkban is a világjárványok megszokott természetével van dolgunk. Egyelőre nem látványosan, azonban növekedésnek indult a halálozások száma is, ami a nyáron tapasztalt floridai jelenség ismeretében aggasztó folyamatokat vetít előre. Látványos ábrákon mutatjuk be, milyen lehet a hazai járványügyi helyzet, ha a meglévő szabályokat nem kezdjük el jobban betartani.

Más a mostani hullám Augusztus második felétől új szakaszába lépett a koronavírus-járvány terjedése Magyarországon és azóta azt is tudjuk, hogy ez a hullám több tekintetben is különbözik a tavaszi hullámtól. Egyrészt elhanyagolható mértékben terjed intézményekben (kórházak, szociális otthonok, idősotthonok) a vírus (egyelőre), erőteljesen dominálnak ugyanis a közösségi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés