Előfizetői tartalom

Koronavírus: Európa élvonalába ugrott a magyar járvány terjedési sebessége

Portfolio
Egy hónapja Magyarország még az egyik legjobb, most viszont már az egyik legrosszabb, konkrétan az ötödik helyen áll a koronavírus-járvány terjedési sebességének leggyakrabban figyelt mutatószáma alapján – derül ki a Portfolio vizsgálatából. Nem véletlen, hogy megszaporodtak Orbán Viktor kormányfő interjúi és videói a témában, újabb szigorító lépéseket jelentett be a kormány és három hónap szünet után szombattól újraindul az operatív törzs sajtótájékoztató sorozata is.

Azzal, hogy ma 941 fős új, rekordot jelentő esetszámról közöltek adatot a magyar hatóságok, a járvány terjedésének leggyakrabban figyelt összehasonlító mutatószámában (az utóbbi 14 nap összes igazolt új fertőzöttjének 100 ezer főre vetített arányában) az élbolyba ugrott Magyarország. Spanyolország (292 fő), Franciaország (172 fő), Csehország (166), Luxemburg (130...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés