Előfizetői tartalom

Nehéz helyzetbe kerülhetnek a cégek, ha bedurvul a járvány - Erre érdemes felkészülni

Portfolio
Az utóbbi időben folyamatosan emelkednek az új koronvírusos esetszámok, erre pedig a cégek is reagálnak. Sok helyen ismét átállnak a home office-ra, máshol A és B hetet vezetnek be, hogy elkerüljék az irodai tumultust. A Pénzcentrum Nőthig-Hegedüs Enikőt, az edUcate Hungary ügyvezetőjét kérdezte arról, milyen nehézségekre számíthatnak a cégek, mire érdemes figyelni a hatékony munkavégzés és a közösség megtartása szempontjából.

A hirtelen jött távmunkára az első hullámnál nem volt felkészülve a legtöbb vállalat. Sokan addig csak “kóstolgatták" a home office-t, de a tartós, és a dolgozók túlnyomó többségét érintő távmunkához nem voltak megteremtve az együttműködési keretek sem munkakultúra, sem digitális eszközök szintjén. Azt gondolom, hogy az első hullám a kísérletezés időszaka volt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés