Előfizetői tartalom

Magyarország is részesül a SURE-ból

Portfolio
Az Európai Bizottság határozat elfogadására irányuló javaslatot terjesztett elő a Tanácsnak, azt szorgalmazva, hogy Magyarország részesüljön 504 millió euró (kb. 180 milliárd forint) összegű pénzügyi támogatásban a SURE – azaz a szükséghelyzeti munkanélküliségi kockázatokat mérséklő ideiglenes támogatást nyújtó európai eszköz – forrásaiból, áll a Bizottság közleményében.

A ma előterjesztett javaslatot megelőzően már 16 tagállam esetében nyújtott be a Bizottság javaslatot és hozott a Tanács határozatot annak érdekében, hogy a kérdéses tagországok pénzügyi támogatáshoz jussanak az eszköz segítségével. A Magyarországnak juttatandó 504 millió euróval együtt a Bizottság eddigi javaslatainak teljes költségvonzata 87,8 milliárd euró – ekkora...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés