Előfizetői tartalom

Ezek az elektromos modellek változtatják meg az életünk

Portfolio
Nem túlzás azt állítani, hogy az elektromos autózás terén jelenleg forradalom zajlik. Valószínűleg történelmi időket élünk, a már közel egy évszázada használt robbanómotoros technológia lassan elavulttá válik. A környezetvédelem mellett praktikus okai is vannak az elektromos autózásnak, a teljes önvezetés megvalósulása megváltoztatná az életünk. A teljesség igénye nélkül bemutatjuk a most, vagy a távolabbi jövőben érkező modelleket, melyek közt a tömeggyártástól a ritka különlegességig mindent megtalálhatunk.

Aspark Owl Kezdjük is egy különlegességgel, az autó a japán Aspark terméke, és még az elektromotorral szerelt autók körében is fantasztikus menetteljesítménnyel bír. Az autóban 4 motor található, összesen 1984 lóerő leadására képes, és 100 km-es sebességet közel 1,7 másodperc alatt éri el. Egy 64 kWh-os akkumulátorral szerelt, hatótávja 280 mérföld (közel 450 km)....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés