Előfizetői tartalom

Jönnek a könnyítések - Így adózunk 2021-ben

Méretes őszi adócsomaggal rukkolt elő a Pénzügyminisztérium a héten. A 2021-es új adóterveket tartalmazó törvényjavaslat mindegyik főbb adónemet érinti, egyiket erőteljesebben, másikat kevésbé. Vonzóbb lehet a kisvállalati adózás, egyszerűbb lesz a helyi iparűzési adó bevallása, szélesednek a fizetési könnyítési szabályok. Összegyűjtöttünk minden fontos tudnivalót egyetlen cikkben, és adószakértő segítségével értékeljük az adómódosítások jelentőségét.

A koronavírus-járvány nemcsak a gazdasági kilátásokat írja át, hanem befolyásolja az adópolitika alakítását is. Ennek megfelelően lényeges könnyítéseket találhatunk a Pénzügyminisztérium által kedden benyújtott 154 oldalas jövő évi adócsomagban. Fajcsák Gábor, az RSM adóüzletágának vezetője lapunknak összességében úgy vélekedett, hogy legfontosabb vagy talán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés