Előfizetői tartalom

Egy szó nélkül eltűnt az Európai Bizottság önkéntes karanténba vonult elnöke és egy másik országban bukkant fel

Portfolio
Egészen érdekes sztori kerekedett azután, hogy az Európai Bizottság elnöke múlt csütörtökön délután sietősen távozott az EU-csúcsról, miután kiderült, hogy egyik közeli munkatársa koronavírusos lett; és mindössze percekkel azelőtt, hogy neki kellett volna tájékoztatnia az állam- és kormányfőket a Brexit aktuális állásáról.

Ursula von der Leyen az ülésről való távozásakor azt jelezte Twitterén, hogy önkéntes izolációba vonul, amiből egy minapi hasonló eset miatt arra lehetett következtetni, hogy a Bizottság épületének 13. emeletén a „szolgálati lakásában” teszi ezt meg. I have just been informed that a member of my front office has tested positive to COVID-19 this morning. I myself have tested...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés