Előfizetői tartalom

Meredeken emelkedik a koronavírus-járványgörbe Európában

Portfolio
Az elmúlt egy hétben Nyugat-Európa legfertőzöttebb országaiban naponta 90 ezer új koronavírus-fertőzésre bukkantak a hatóságok. Ezzel már hetek óta ez a térség a járvány első számú gócpontja. Az elnökválasztásra készülő Egyesült Államokban is emelkedőben van a járványgörbe, egyre inkább közelítve az első hullám csúcsait.

Nyugat-Európa legnagyobb gazdaságaiban egytől egyig gyorsuló szakaszában jár a koronavírus-járvány. A francia és brit területeken terjed legintenzívebben a betegség, de új lendületet kapott az enyhülni látszó spanyol járvány is. A német és olasz helyzet egyelőre enyhébb, de néhány hét alatt ott is intenzív gyorsulást láthattunk, így szinte biztosra mondható, hogy más...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés