koronavírus járvány sejt betegség
Gazdaság

Meredeken emelkedik a koronavírus-járványgörbe Európában

Portfolio
Az elmúlt egy hétben Nyugat-Európa legfertőzöttebb országaiban naponta 90 ezer új koronavírus-fertőzésre bukkantak a hatóságok. Ezzel már hetek óta ez a térség a járvány első számú gócpontja. Az elnökválasztásra készülő Egyesült Államokban is emelkedőben van a járványgörbe, egyre inkább közelítve az első hullám csúcsait.
Black Friday a Portfolio-nál!
Az akció keretében a november 23. és november 27. között vásárolt éves SIGNATURE előfizetéseket most 40%-os kedvezménnyel, 17907 forintért lehet megvásárolni. Ezzel is a minőségi gazdasági tartalomgyártást támogatod. Tudj meg többet

Nyugat-Európa legnagyobb gazdaságaiban egytől egyig gyorsuló szakaszában jár a koronavírus-járvány. A francia és brit területeken terjed legintenzívebben a betegség, de új lendületet kapott az enyhülni látszó spanyol járvány is. A német és olasz helyzet egyelőre enyhébb, de néhány hét alatt ott is intenzív gyorsulást láthattunk, így szinte biztosra mondható, hogy más ott sincs kontroll alatt a Covid-19.

A kisebb gazdaságok közül a belga és a holland helyzet a leginkább figyelemre méltó: gyakorlatilag a jóval nagyobb népességszámú Olaszországhoz hasonló számú eseteket jelentenek, egészen meredek gyorsulással.

Európa keleti része is a járvánnyal küzd, népességarányosan nem sokkal kedvezőbb a helyzet, mint nyugaton.

Az Egyesült Államokban tegnap (három nap után újra) 60 ezer feletti új esetet jelentettek, a trend egyértelműen emelkedő. Ha így folytatódik, az elnökválasztás napjára, november 3-ra elhagyhatja az első hullám csúcsait a napi megbetegedések száma.

Címlapkép: Getty Images

budapest turizmus
Heiko Maas jogallamisag unios koltsegvetes megallapodas 201124
bull
joe biden kamala harris amerikai elnökválasztás 2020
leopard 2a4hu honvédség tank hadsereg
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Megmutatjuk, hogyan tudtok akár már holnap kereskedni!
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Felügyelő

Felügyelő
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

budapest turizmus