babis koronavirus csehorszag ujabb szigoritas201025
Gazdaság

Bevallotta a cseh kormányfő: már csak a csoda segíthet elkerülni az újabb szigorításokat

Portfolio
Nem működnek eddig azok a szigorító intézkedések, amiket bevezettünk és ha csak nem történik valami csoda velünk, akkor jövő héten további szigorító intézkedéseket kell bevezetünk – jelentette ki Andrej Babis cseh kormányfő egy vasárnap esti Facebook-videójában.
Black Friday a Portfolio-nál!
Az akció keretében a november 23. és november 27. között vásárolt éves SIGNATURE előfizetéseket most 40%-os kedvezménnyel, 17907 forintért lehet megvásárolni. Ezzel is a minőségi gazdasági tartalomgyártást támogatod. Tudj meg többet

Mindez azután történt, hogy vasárnap reggel közel 12500 új pozitív koronavírusos esetről közöltek adatot a cseh hatóságok, ami sokkal több, mint bármelyik hétvégi adat volt, amikor jellemzően kevesebb tesztet végeznek. Emellett 106 új elhunytról is beszámoltak, így a koronavírussal összefüggésben már 2077-en vesztették életüket.

Csehországban már eddig csaknem a tavaszi szintű kijárási korlátozások voltak, hiszen e hét szerdától a legtöbb boltot és szolgáltatást bezárták, és csak a létfontosságú utazásokat engedik az embereknek. Most ehhez képest beszél további várható szigorításokról a kormányfő.

Babis szerint jó lenne a megszokott keretek között ünnepelni a karácsonyt, de nem tud egyelőre semmit ígérni,

nem tudom, hogy mi lesz a vírussal, nem tudom

– ismételgette a videóban.

Címlapkép forrása: Dursun Aydemir/Anadolu Agency via Getty Images

GettyImages-1191984095
repulomaszkcovid
trader
oltás
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Privát bankár

Privát bankár
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
factory worket ipar dolgozó gyári munkás