putyin trump amerikai elnokvalasztas 201025
Gazdaság

Keményen helyretette Putyin Trumpot a Joe Biden fiával kapcsolatos kritikáiért

Portfolio
Élesen ellentmondott Donald Trump amerikai elnöknek Vlagyimir Putyin orosz elnök egy vasárnapi orosz állami tv-interjúban és így gyakorlatilag tett egy nagy szívességet Trump kihívójának 9 nappal az amerikai elnökválasztások előtt.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet

Putyin azt mondta a Reuters tudósítása szerint, hogy Joe Biden amerikai elnökjelölt fia, Hunter Biden semmi rosszat sem tett tudomása szerint az ukrajnai üzletei és cégvezetése során, ami eleve teljesen ellent mond mindannak, amit Donald Trump amerikai elnök a péntek hajnali elnökjelölti vitán is mondott. Emellett Putyin láthatóan ingerülten cáfolta azt, amikor a volt moszkvai polgármester özvegye általi, Hunter Bider felé tett esetleges kifizetéseket firtatták a műsorban, és kijelentette, hogy a Biden fiát ért vádak nem igazak.

Ez teljesen ellent mond mindazoknak, amiket Trump régóta és a választási kampányban egyre erőteljesebben sugall, miszerint mind Hunter Biden, mind az apja, a jelenlegi demokrata elnöki kihívó rosszat tett korábban Ukrajnában. Ez akár ronthatja is elnökválasztási esélyeit, noha eleve vesztésre áll a közvélemény-kutatások és saját elemzői modellünk alapján is.  Meg is jegyzik a tudósításban, hogy most láthatóan kevésbé barátságos hangnemben beszélt Putyin Trumpról, mint korábban, és azt is jelezte, hogy kész bármelyik fehér házi vezetéssel az együttműködésre, igaz megjegyezte, hogy Joe Bidennek nagyon erős orosz-ellenes retorikája van.

A legutóbbi felmérések, illetve saját számításaink a várható elnökválasztási kimenetelről:

Címlapkép forrása: Mikhail Svetlov/Getty Images

vasút vonat keszthely pályaudvar
HEPA_klub2020_cimlapkep_1500x844
gazdag nő_getty_stock
BÉT5012
erkély zöld épület
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Privát bankár

Privát bankár
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

vasút vonat keszthely pályaudvar