SDSYS Trustchain
Gazdaság

Új együttműködés könnyíti meg a vállalati dokumentumok digitális feldolgozását

Portfolio
Az MFB csoporthoz tartozó Hiventures két portfolió cége, az SDSYS és a TrustChain összeállt, hogy közösen nyújtsanak megoldást a vállalati dokumentumok – szerződések, számlák vagy teljesítési igazolások – digitális feldolgozására, így mostantól ezek, egy gyorsan bevezethető, egylépcsős fejlesztés keretén belül egy platformon válhatnak elérhetővé.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet

A két cég megoldásai olyan vállalatoknak nyújthatnak segítséget, amelyek nagy számla-, illetve szerződésforgalommal rendelkeznek és ezeket szeretnék gyorsan, biztonságosan és papírmentesen kezelni. Az SDSYS NDL technológiája biztosítja a dokumentumok biztonságos áramlását végpontok között, legyenek azok akár vállalatok vagy éppen a NAV. Ezzel a megoldással a számlázási folyamat érintésmentessé és automatikussá válik. A NAVCOM rendszer pedig a kötelező adatszolgáltatást biztosítja a NAV felé számos magyar és külföldi számlázó és könyvelő programban, ami mellett az NDL számos plusz funkcióval nyújt segítséget a digitális átállásban a beszerzési, a számviteli és pénzügyi területeteken, javítva a beszállítókkal való kapcsolattartást - áll a két cég közös közleményében. 

Továbbá a TrustChain által fejlesztett online szerződéskötő plaformon regisztrálva, valamint az Evrotrust-mobilalkalmazást letöltve egy pár perces videószelfis azonosítást követően bárki megszerezheti saját minősített elektronikus aláírását.

Ezzel úgy írhat alá dokumentumokat és szerződéseket, hogy joghatásuk a kézzel írt aláírással azonos az Európai Unió teljes területén.

A platformon egy felületen kezelhetők a munkaszerződések, jelenléti ívek, a bérlap-átvételi jegyzékek vagy bármilyen egyéb társasági jogi dokumentum.

terror europa dzsihad
kórházi ágy egészségügy
kásler miklós
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Útikalauz kezdő befektetőknek.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Privát bankár

Privát bankár
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

kórházi ágy egészségügy