Előfizetői tartalom

Koronavírus: magyarok mennek át Szlovákiába, hogy teszteltessék magukat az országos kampányban

Portfolio
Zajlik az országos tesztelés Szlovákiában, ahol gyakorlatilag kötelező jelleggel minden személyt letesztelnek. Az első eredmények szerint tegnap 2.581.113 embert teszteltek le és 21.850 fertőző személyt találtak. Ez 1% alatti fertőzési arányt jelent, vagyis feltehetően Szloválkia átfertőzöttsége - az emelkedő esetszámok ellenére - egyelőre viszonylag alacsony.

Igor Matovič szlovák miniszterelnök és Jaroslav Nad'  védelmi miniszter ma délelőtt értékelte a szombati tesztelések eredményét - számol be az Új Szó. A politikusok értékelése szerint az országos tesztelés nagy sikerrel zajlik, és meglepő eredményt hozott: Hölgyeim és uraim, szombaton Szlovákia nem egyesre, hanem csillagos egyesre vizsgázott. Tegnap 2.581.113 embert teszteltek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés