Előfizetői tartalom

Itt vannak a rendkívüli intézkedések vidéken a koronavírus miatt

MTI
Vidéken is zajlik a veszélyhelyzettel kapcsolatos rendkívüli intézkedések végrehajtása a koronavírus-járvánnyal összefüggésben. A megyei jogú városok számára előírt járatsűrítési terveket csütörtökig kellett benyújtani az illetékes kormányhivatalnak. Az önkormányzatok számos helyen változtattak az ügyfélfogadási renden, van, ahol teljesen áttértek az elektronikus ügyintézésre. Több városban ismét korlátozásokat vezettek be a piacokon, illetve akad, ahol meghatározták az esküvői szertartásokon résztvevők létszámát.

A kormány által kedden nyilvánosságra hozott határozat szerint a Budapesten, valamint a megyei jogú városokban helyi tömegközlekedési szolgáltatást végző gazdasági társaságoknak csütörtökig kellett elkészíteniük munkanapokra szóló járatsűrítési terveiket a reggel 7 és 9 óra, valamint a 15 és 19 óra közötti időszakra. Ha azokat az illetékes kormányhivatal jóváhagyja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés