Előfizetői tartalom

Orbán Viktor: mindent bezárunk, ahol nem tartják be a szabályokat

Portfolio
Komolyan kell venni a hétfőtől érvényes maszkviselési és védelmi jellegű szabályokat, mert mindent bezárunk, ahol nem tartják be a szabályokat – hangsúlyozta a Kossuth Rádió péntek reggeli adásában Orbán Viktor. A kormányfő azt mondta, hogy az itthoni járványhelyzet komoly, bizonyos helyeken súlyos, de képesek kezelni azt és órákon belül döntés fog születni a halasztható műtétek halasztásáról. Az EU-s pénzek jogállamisági feltételekkel összekötése kapcsán nem mondta ki direktben, hogy emiatt vétózni fog Magyarország az uniós költségvetési és helyreállítási alap rendeleténél, de utalt rá azzal, hogy az országnak 2 évre előre elegendő forrása van. A beszélgetés legfontosabb üzeneteit alábbi hírfolyamunkban mutatjuk be.

2020. november 06. 08:13 Mi a véleménye arról, hogy ezerszám szavaznak halott emberek nevében? A még mindig nem egyértelmű kimenetelű amerikai elnökválasztás kapcsán ezt a kérdést tette fel a műsorvezető a kormányfőnek, aki erre úgy reagált: Ha olyasmik történnének Magyarországon...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái