Előfizetői tartalom

Kijárási korlátozás: többször is büntethető fájdalmas összegekkel az, aki szabályt sért kedd éjféltől

Portfolio
Járőröző autós és gyalogos rendőrök várhatók az utcákon kedd éjféltől, ha életbe lép a kijárási tilalom – írja az Infostart. Akár a katonaságot is bevethetik, de erre a megszólaltatott nemzetbiztonsági szakértő szerint Magyarországon nem kell készülni. Viszont aki jogosulatlanul van az utcán, megbüntethetik. Akár félmilliós pénzbírságot is kiszabhatnak.

A portál beszámolójában arra emlékeztet mindenkit, hogy kedd éjféltől léphet életbe a kijárási tilalom Magyarországon, amely a tervek szerint minden nap este 8 és hajnali 5 óra között lesz érvényben. A biztonságpolitikai szakértő szerint Orbán Viktor ezzel csak annak a kijelentésének tesz eleget, amit korábban mondott: ha kell, ki fogják kényszeríteni, hogy az emberek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés