Előfizetői tartalom

Szorít az idő, ha el akarjuk érni a karbonsemlegességi célokat - De hogy hat erre a járvány?

Portfolio
A megújulók piacának lehetőségeiről és kihívásairól is szó esett a Portfolio ma megrendezett online energetikai konferenciáján. A témáról Aszódi Attila, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Nukleáris Technikai Intézet oktatója, Bertalan Zsolt, az MVM csoportszintű technológiai innovációs igazgatója, Dervalics Ákos, az InnoEnergy magyarországi menedzsere, Lehőcz Balázs Gábor, a MET-Csoport eszközmenedzsment igazgatóság elnöke, Pócs István, a Pannon Green Power üzletfejlesztési igazgatója és Vígh Zoltán, a Jedlik Ányos Klaszter ügyvezető igazgatója beszélgetett.

A járványra a legtöbben kihívásként tekintünk mind a társadalom, mind a gazdaság szempontjából. A kérdés, hogy lehet-e ennek pozitív hozadéka, például hogy fenntartható gazdaságot építünk? Aszódi Attila, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Nukleáris Technikai Intézetének oktatója elmondta, hogy Magyarországon 2008 óta dinamikus növekedés volt az energiafelhasználásban...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái