Előfizetői tartalom

Újabb 20 intézkedést követel az oktatás terén a Pedagógusok Szakszervezete

Portfolio
Miután mától hatályba léptek a kijárási korlátozással és szigorúbb maszkhasználattal, valamint a digitális oktatással kapcsolatos új szabályok Magyarországon, további 20 új intézkedést, illetve szigorító lépést követel a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) a közleményében. Ezek példáué a tesztelés kiterjesztését, a veszélyeztetett csoportba tartozó pedagógusok mentesítését és már az általános iskola felső tagozatától bevezetendő hibrid oktatást, illetve a gimnáziumok egységes kezelését tartalmazzák.

A ma hatályba lépett intézkedések egyikeként az iskolák a középfokú oktatásban 9. osztálytól digitális munkarendben működnek, ehhez képest tehát további lényeges szigorítást szorgalmaz a PSZ. A határozott hangvételű közlemény címe konkrétan az, hogy „A PSZ további szigorításokat követel az oktatásban!”, majd ennek megfelelően az alábbi 20 követelést rögzíti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés