Előfizetői tartalom

Varga Mihály fontos adóügyi ígéretet tett

Portfolio
A kormány adócsökkentésre épülő politikája több mint egy évtizede változatlan, azt a koronavírus se írhatja felül, hiszen csakis a családok és a vállalkozások támogatásával kerekedhetünk felül a járvány okozta nehézségeken – jelentette ki Varga Mihály a PricewaterhouseCoopers (PwC) Magyarország és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Kara közös online konferenciáján. A pénzügyminiszter elmondta: a válságkezelés csak akkor lehet sikeres, ha az adóügyi és egyéb könnyítések illeszkednek a krízis súlyához.

A tárca közleménye szerint Varga Mihály kiemelte: a versenyképesebb adószerkezet megőrzése és megerősítése, a költségvetés konszolidációja az adóelvonási szint csökkentése mellett, a foglalkoztatás szintjének emelése, a demográfiai trendek javítása, valamint a nemzeti érdek határozott érvényesülésének elősegítése marad a hazai adópolitika legfőbb célkitűzése....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés