Előfizetői tartalom

Új fokozatba kapcsoltak a cégek: ez is a járvány hatása

Portfolio
A koronavírus megjelenése új kihívások elé állította a cégeket, amelyeknek többsége nem volt felkészülve a hibrid vagy távoli munkavégzésre, amely azonban jó eséllyel tartósan az életünk része lesz. Ahhoz, hogy gördülékeny legyen a munkavégzés, muszáj volt lépéseket tenni a digitalizáció irányába, a járványhelyzet katalizátorként hatott, azonban bőven van még hová fejlődni. Utánajártunk, mi kell ahhoz, hogy gördülékeny legyen az otthoni munkavégzés és mennyi idő alatt lehet kiépíteni a szükséges infrastruktúrát.

Egy idei felmérés szerint a tavaszi veszélyhelyzet idején a magyarországi cégek 33 százalékánál az alkalmazottak heti 5 napot dolgoztak otthonról, 16 százalékuknál 3-4 napos, 7 százalékuknál pedig 1-2 napos távoli munkavégzést rendeltek el. A közel 800 magyarországi cég részvételével készült kutatásból az is kiderült, minél nagyobb egy cég, annál magasabb volt a folyamatos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés