Előfizetői tartalom

Koronavírus: megérkezett a vasárnap reggeli magyar adat, megint rekordközeli a halottak száma

Portfolio
4320 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést, ezzel 174 618 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 111 beteg, ennél többen csak a tegapi közlés szerint (121-en) hunytak el egy nap alatt Magyarrszágon a kornavírus okozta betegségben. Az aktív fertőzöttek száma 127 903 fő. 7 278 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük  618-an vannak lélegeztetőgépen, ami új csúcsnak számít - derül ki a koronavirus.gov.hu kormányzati portálon közzétett adatokból.

Az újonnan azonosított koronavírus-fertőzöttek száma az utóbbi napok hivatalos közlése szerint 4-5 ezer között stagnál, a járvány terjedése valamelyest mérséklődhetett, amiben akár már a múlt héten bevezetett, és előtte pár nappal belengetett járványügyi intézkedések is szerepet játszhatnak. Ugyanakkor az új fertőzöttek száma még mindig nagyon magas, az ellátórendszer...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés