Előfizetői tartalom

Ami eddig volt az semmi, most jöhet az igazi robbanás a Teslánál

Portfolio
Az optimista célárfolyamot az támogatja, hogy a Tesla 2023-ra elérheti az egymillió leszállított járműre vonatkozó céljait, de még az sem kizárható, hogy ez már egy évvel korábban megtörténik. Ez azt jelenti, hogy ha minden összejönne az elektromosautó-gyártónak a következő időszakban, akkor a részvények árfolyama elérheti akár az 1000 dollárt is. Ez részben a következő 2 évben meredeken felfelé ívelő európai és kínai elektromos autó adaptációnak lenne köszönhető, de vannak más pozitívumok is – írta elemzésében a Wedbush elemzője, Daniel Ives.

A Wedbush elemzője igazi zöldmezős beruházási lehetőségnek látja Kínát, ahol: Az elektromos autó értékesítések megduplázódhatnak a következő néhány évben tekintve a felgyülemlett igényeket a járművekre, annak minden árszegmensét illetően. A Tesla sanghaji gigagyára pedig komoly versenyelőnyt biztosít Elon Musk cége számára, ugyanakkor rajtuk kívül mások is profitálhatnak...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái